Artiklar på nätet

Trampoolin – babysim, simskola

Vi på Trampoolin jobbar aktivt för att ditt barn, i tidig ålder ska lära sig att simma. Att kunna simma är något som hör allmänbildningen till och är en tradition som måste föras vidare generation till generation.

Att kunna simma är inte något som man lär sig utan att öva på det och det är här vi kommer in. Vår målsättning är att alla, liten som stor, ska ha möjligheten att i en trygg miljö lära sig simma.

Trampoolin har sedan starten 2000 vuxit och vi finns nu på 20 olika badanläggningar i Storstockholm och Malmö. Ambitionen är att simskolan ska vara veckans höjdpunkt för hela familjen! Det ska alltså vara kul för barnen att gå i simskola, inte bara något nödvändigt ont som är påtvingat av deras föräldrarna.

Kurserna bedrivs med lust och respekt för varje individs egna förutsättningar och verksamheten anpassas därefter. Undervisningen bygger på våra egna erfarenheter och SLS rekomendationer och lektionerna kännetecknas av allsidighet och variation, med stora inslag av lek. Vi har simskolor både med och utan föräldrar i vattnet. Våra Instruktörer är utbildade antingen av SLS (Svenska Livräddningssällskapet), SSF (Svenska Simförbundet) eller Svenska babysimförbundet och är extremt erfarna och duktiga inom området.

Vi har även en facebook som du kan nå oss genom. Och visste du att vi lottar ut en gratis simkurs bland alla er som ”gillar oss” på Facebook inför varje kursstart? Sprid gärna detta bland alla era simglada vänner – så att flera får chansen att vinna en gratis simkurs! Om den som vinner har hunnit betala in sin kursavgift så får han/hon givetvis tillbaka denna avgift.

Ta nu chansen att lära ditt barn att simma innan sommaren tar slut. Vi vill inget hellre än att dela med oss av våra kunskaper och ge ditt barn en simupplevelse utöver det vanliga!

sön, augusti 7 2011 » Fritid