Artiklar på nätet

Att gå på fotboll utomlands

Många har nog sett en internationell fotbollsmatch på TV och förundrats över vilken atmosfär det är på läktaren och för att inte tala om det stundtals perfekta spelet på planen. Det är flera faktorer som gör en match i t.ex. Premier league häftig att se på om man jämför med ett match i Allsvenskan här hemma.

Det sägs att fotbolls ska ses på plats och så är det verkligen, även om du förmodligen kan följa själva spelet på planen bättre hemma i tv-soffan så kommer du aldrig att känna av stämningen på läktaren på samma sätt, det är helt enkelt något speciellt att se en match på plats.

Ska du se något lag så varför inte åka ner till London och se Chelsea lira? Du kan antingen välja att boka resan själv och köpa Chelsea biljetter via nätet eller så bokar du en färdig paketerad Chelsea Fotbollsresa.

Hur du än väljer att göra så måste du se till att du ordnar med matchbiljetterna innan du åker ner. Det finns flera oseriösa personen som säljer falska biljtter på nätet så anlita endast någon erkänd firma, det finns flera svenska sidor där du kan läsa mer.

När det gäller fotboll i England så är det många som kanske tror att det är stökigt och visst, det dricks en del öl (dock inte på arenan) och kan säkert vara gruffigt stundtals när du ska entra arenan men problemen som fanns förut med huligare är idag nästan borta från arenorna. Att gå på en svensk högriskmatch är säkert i mågna fall värre än att gå på en stormatch i England.

Se nu till att ta någon obokad helg och dra iväg på en weekendresa med vänner, bekanta, kollegor eller partner för att se en internationell fotbollsmtach, vi lovar att du kommer att få en fantastisk upplevelse!

tis, augusti 2 2011 » Sport