Artiklar på nätet

Ljus

Ljusgiganten.se är en webbutik som levererar led arbetsbelysning till fordon och industri, kommunala fastigheter samt privata hushåll. Våra produkter är noggrant utvalda och testade för att garantera att de uppfyller specifikationerna som utlovas på vår webbsida. Genom direktimport från ledande fabriker i Asien och Nordamerika utan mellanhänder kan vi erbjuda ett av marknadens lägsta priser utan att behöva tumma på kvalitén.

Vi utmärker oss från våra konkurrenter genom att vara ett transparent företag som satsar hårt på att informera och utbilda våra kunder i en bransch där falska lovord snarare är en regel än ett undantag. Vi strävar alltid efter att få fram högkvalitativa produkter med lång livslängd och har därför valt att endast använda oss av världsledande chipset tillverkare inom LED branschen som amerikanska Cree, Bridgelux och taiwanesiska Epistar för maximal prestanda och driftsäkerhet.
Samtliga av våra produkter är CE och RoHS märkta och vi erbjuder bra garantier på upp till hela 3 år inom flera produktsegment. Ljusgiganten präglas av de starka värderingar som ligger till grund för vår verksamhet och du kan därmed känna dig bekväm över ditt val av butik när du handlar hos oss.

tis, juli 15 2014 » Teknik