Artiklar på nätet

Hur fungerar Hosted Exchange?

För dig som företagare finns det en smart och kostnadseffektiv e-postlösning som är skräddarsydd efter era specifika behov och önskemål. Microsoft Hosted Exchange 2010 från Strongbox är en e-postlösning som är framtagen för att hjälpa små och medelstora företag till effektivitet. Med en exchange server och denna lösning kan företagen helt fokusera på sin verksamhet och slipper tänka på och sköta drift av sin exchange server.

I Microsoft Hosted Exchange 2010 ingår alla fördelar och funktioner som redan finns inbyggt i systemet. Skillnaden är att ni med Hosted Exchange från Strongbox slipper kostsamma investeringar i exempelvis infrastruktur, övervakning, kunskap, extra bemanning, mjukvara, hårdvara, underhåll och licenser.

Så fungerar Microsoft Hosted Exchange från Strongbox

Microsoft Hosted Exchange från Strongbox är en smart tjänst som innebär att ni och ert företag helt outsourcar driften av er e-post till er hostingleverantör. Strongbox tar då helt och hållet ansvar för att er exchange server fungerar felfritt, den underhålls och uppdateras ständigt med den senaste programvaran. Ni slipper investera i exchange server, infrastruktur, hårdvara, mjukvara och liknande och kan helt fokusera på er kärnverksamhet. Ni betalar en fast kostnad per månad och användare och tack vare MAPI kan ni i detta paket enkelt utbyta information, dokument, kontaktuppgifter och kalenderuppgifter mellan användarna. Detta kommer effektivisera ert företag och dess hantering av e-post.

Med Microsoft Hosted Exchange får ni även full åtkomst till aktuell information vart ni än befinner er. Det enda ni behöver är en dator som är uppkopplad mot Internet eller en mobiltelefon och med hjälp av ActiveSync logga in på er Exchange server. Med andra ord kan ni utbyta dokument, skicka mail och hålla ordning på kontakter även om ni sitter på tåget, befinner er utomlands eller är hemma. Detta tack vare att man alltid är ansluten till samma exchange server.

Att på egen hand underhålla och sköta driften av sin exchange server är både kostsamt och tidskrävande. Dessutom krävs kunskap och extra bemanning för att kunna drifta en e-postserver på ett säkert och problemfritt sätt. Med tjänsten Microsoft Hosted Exchange från Strongbox slipper ni detta då ni outsourcar driften helt till ett företag med mångårig erfarenhet och stor kunskap i ämnet hosting. Nu kan ni äntligen uppleva bekvämligheten med att låta er exchange server hanteras av kunnig personal.

I paketet kan ni utan problem lägga till och ta bort konton och ni betalar endast ett fast pris per månad och konto. Microsoft Hosted Exchange är en kostnadseffektiv och smart lösning för alla små och medelstora företag där effektivitet är a och o.

ons, mars 23 2011 » Internet