Artiklar på nätet

Avtryck

Att skapa avtryck i tillvaron är förhållandevis enkelt, lite beroende på vilket område det gäller. På Internet kan det göras på flera sätt. En variant där är att visa för Google författaren i sökresultaten för en artikel. Och då att göra det med en bild av den som skrivit texten som skall synas i Google.

Mer handfast att göra avtryck är att börja med skytte. Och då mot lerduvor vilket inte kräver mer än ett gevär och gärna en lerduvekastare så man slipper hiva upp lerduvorna själv i luften. Träffar man så syns verkligen inte konkret resultat av det avtryck man gör.

På samma sätt kan man med bilkörning göra riktigt ordentliga avtryck i omgivningen. Med en bil och ett körkort så kan man ställa till med en hel del i trafiken som märks ordentlig på omgivningen. Nu brukar förstås inte de värsta syndarna i trafiken ens ha körkort. Eller de har haft ett men fått det indraget.

Ett inte fullt så aktivt sätt att göra ett mer personligt avtryck är att gå omkring med solglasögon hela tiden. Kändisar eller de som vill vara det brukar gärna stoltsera med solglasögon, framför allt inomhus, antagligen för att de tycker att de verkar lite häftigare på det sättet.

Och häftigare finns det en del som tycker det är med att skaffa en biffig hund. Av alla sorters hundraser så måste en del prompt skaffa den värsta och grymmaste hunden som finns. Dessutom så brukar det vara helt fel personer som skaffar den typen av hundar dessutom.

mån, mars 12 2012 » Övrigt