Artiklar på nätet

Måste man ha tillbehör till iPad? Självklart!

iPad-ägare? Gratulerar. iPad-tillbehören på marknaden är ett minst sagt imponerande smörgåsbord att sätta tänderna i. Varje tänkbar funktion motsvaras av ett iPad-tillbehör. Vilken funktion tänker du på?

En kategori väldigt smidiga iPad-tillbehör som underlättar är ställ och dockor. Det finns väldigt stilrena bordsställ för att placera din iPad i stående läge om du vill visa något. Endel ställ är så pass smart designade att du kan nyttja dem både i stående och liggande läge.

Vidare finns ett rikt utbud av dockningslösningar, som t.ex. Y-kabeln med USB-anslutning som gör att du kan ladda och synka exempelvis din iPod samtidigt med din iPad. Det finns även dockningskontakt med VGA-adapter. Tar du mycket bilder ska du överväga en anslutningssats för överföring av bilder från kameran.

Liksom för iPhone så finns mängder av stilrena fodral och skin för att skydda din iPad, vilket är att rekommendera. Låt heller inte bilresande hindra ditt iPad-användande. Bilhållare med sugkoppsmontering ger förutsättningar för stordisplay-GPS.

Det kanske mest spännande tillbehöret är den mobila projektorn, en garanterad hit i konferensrummet.

Så, måste man ha tillbehör till sin iPad? Självklart!

tis, april 19 2011 » Data