Artiklar på nätet

Ett naturligt kosttillskott

Här i Sverige är det många som har ett hår som är tunt och flygigt och dess kvalitet blir bara sämre med året. Genom yttre påfrestningar som väder och vind, samt färgning av hår, överdriven tvättning, användning av hårtork och så vidare så slits håret. Ditt hår, liksom dina naglar och hud behöver skötas om och få den näring de behöver.
Genom att äta kapslar eller gel med Original Silicea, så får du i dig ett naturligt kosttillskott som innehåller kisel samt näringsämnen så som zink, mangan, selen och biotin. Denna produkt kom till Sverige för över 20 år sedan, och den togs fram för att ge styrka och smidighet till håret och huden samt stärka sköra naglar.
Original Silicea innehåller en hög koncentration mineraliskt kisel i form av finfördelad kiseldioxid. Den finns som kapslar eller kiselgel. En dagsdos av dessa innehåller 420 mg mineralisk kiseldioxid vilket motsvarar 196 mg ren kisel.
Du som lider av skört hår och börjar tappa onormalt mycket kan med Original Silicea få styrka och smidighet till ditt hår. Samtidigt får du starkare och friskare naglar och en smidigare hud.

tis, januari 26 2016 » Hälsa

Login