Artiklar på nätet

E-handel med färgglada barnkläder på nätet

Varför tiden kan vara svår att räcka till beror på dagens kommunikation, mobiltelefoni, dator och dylikt. Det är enkelt att få tag i någon, man kan ringa, skicka sms, maila osv. Alternativen är många och det går snabbt, inom de flesta arbeten är det ett måste med dator och mobiltelefon, och väldigt sällan stängs de av. Man kan nog säga att denna teknik har medfört att vi nu lever i ett mer hektiskt samhälle. Men det är inte bara nackdelar teknikens frammarsch, många anser att det är en del av teknikens under.

 

Vi som säljer prematur, baby och barnkläder på nätet har märkt att allt fler handlar sina barnkläder hos oss, färgglada baby och barnkläder på nätet. Vi har valt att nischa oss genom att erbjuda färgglada barnkläder och babykläder upp till 6 år. Även prematurkläder för småttingar i storlekarna upp till stl. 44. Vi har blandat butiken med olika välkända märken som gör både färgglada och ekologiska barnkläder, ofta i härliga färgsprakande mönster i alla regnbågens kulörer. Allt som oftast har vi olika sorters erbjudanden och rabatter på våra kläder. Detta annonseras i både butiken och på vår Facebook sida. Ta del av detta direkt genom att ansluta till vår fb-grupp, bli ett fan genom att ”Gilla” Småfrön Barnkläder! Där uppdaterar vi bl.a. om tävlingar, reor, utförsäljningar, nyheter, veckans vara, rabattkoder.
Varje enskilt klädesplagg i butiken innehar specifik information om just den enskilda produkten, man hittar bl.a. tvättråd, måttangivelser och storlekar. Även bilder med möjlighet till förstoring vilket vi vet uppskattas av våra kunder. Vad gäller storlekar så har vi en utförlig storleksguide för barn, gällande barnkläder och barnskor. Betalningssätten är många, vi erbjuder direktbetalning via kort eller banköverföring. Man kan betala mot faktura eller mot postförskott eller välja att delbetala orderbeloppet. Alla dessa betalsätt är säkra betallösningar som sker i ett nära samarbete med Payson AB, Svea Ekonomi AB, SEB, Handelsbanken, Swedbank och Posten AB. Alla orders skickas tryggt och säkert med Posten AB. Även att det är dyraste alternativet för oss som företag så anser vi det vara bäst för kunden.
Butiken är ständigt öppen, så att du kan handla dina barnkläder när helst det passar dig. Kundtjänst sker per telefon alternativt mail, mer info om detta finns på sidan. Välkommen att besöka butiken, här finns prematur, baby och barnkläder upp till sex år. Hälsning Småfrön Barnkläder

sön, oktober 14 2012 » Kläder