Artiklar på nätet

Väskor från förr, och från nu

Det finns massor av större märken som säljer väskor on-line eller i gallerior; Hugo Boss, SVEA, Dior gör väskor tillsammans med Nike, Adidas, Norröna och många andra varumärken. Deras inriktning ligger varken på att skapa en väska som är liten och passar till allt, eller så skall väskan vara rymlig och brist på design. Väskorna är mycket ofta ett resultat som uppkommit när tillverkare som oftast vill och kan arbeta med annat ser ett tillfälle att bygga ut sin produktportfölj, tillika har en del av dessa lyckats minst sagt bra.

Väskor är sedan länge tillbaka otroligt populära och har verkligen haft en positiv resa som modeaccessoar under de senaste åren. Tidigare var väskor eller påsar som det även kallades då trista och tycktes mest lämpliga för att ta hem kattmat och fanta i. Men i samband med att vi människor ändrat sin syn på miljö och är märkbart mer medvetna om miljön nu så har väskor blivit oerhört populära och det finns ett stort antal modeller och tillverkare som gör riktigt vackra väskor online.

Vi har väskor till dig som bara vill köpa en enkel väska, köpa datorväska där vår Satchel Bag är riktigt praktisk som väska och verkar bli det nya modet av modell. Oavsett vad så handlar det om snygga väskor. Vi har även en oerhört tilltalande läderväska eller skinnväska om man så vill som heter Gun Weekender som är en fantastiskt exklusiv skinnväska. Modellen är doktorsväska med klädd och madrasserad insida, spännen gjorda i läder och mässing för att ge den populära looken på denna skinnväska.

I vår butik finns väskor där designern har tänkt annorlunda när denne har skapat väskan, alla väskor är skapade med förebilden av att det finns eller uppkommer ett behov att täcka, även om våra väskor har flera användningsområden också. Till exempel är vår väska Bowling Bag tänkt att använda som en väska för att ta med sig sitt bowlingklot och även ett par skor till matchen. Den populäraste väskan är Satchel Bag, en av våra snygga väskor att bära från eller till skola, jobb eller annat. Att den förutom det är riktigt snygg gör ju inte saken värre. Våra väskor används förutom inne i stan som en modeaccessoar ofta av jägare som är i behov av väskor anpassade för jakt med allt vad det innebär. Även ryttare och hundmänniskor införskaffar våra väskor.

lör, juli 2 2011 » Accessoarer